[./index.html]
[./index.html]
[./blonk_-_contact.html]
[./blonk_-_disclaimer.html]
[./blonk_-_links.html]
[./index.html]
[./blonk_-_referenties.html]
[./blonk_-_training.html]
[./blonk_-_interim_management.html]
[./blonk_-_dagvoorzitter_en_moderator.html]
[./blonk_-_over_bert_blonk.html]
[./blonk_-_coaching.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Over Bert Blonk
Blonk training, coaching & advies heeft een passie voor het ontwikkelen van mensen en teams en is sterk in het zodanig trainen en begeleiden van organisaties dat medewerkers met meer plezier tot betere prestaties komen. Met humor, authenticiteit en door het stellen van vragen vanuit oprechte nieuwsgierigheid, wordt er ruimte gecreƫerd om tot de kern te komen. Zonder vaag te worden, wel met het lef om uit te dagen waardoor deelnemers zichzelf vaak verrassen.
Tijd voor zingeving voor u zelf, uw team of organisatie? Zingeving die leidt tot verhoging van uw rendement, tot nieuwe kans en plezier in uw werk? Blonk training adviseert en begeleidt u daarbij!

Blonk training, coaching &advies is een gespecialiseerd trainingsbureau op het gebied van persoonlijk ontwikkeling, leiderschap en managementvaardigheden, samenwerking en communicatie op diverse niveaus binnen een organisatie. Vanuit een positieve en oplossingsgerichte manier van werken verbinden wij leervragen aan concrete situaties. Mijn ervaring daarbij is dat werken vanuit mogelijkheden energie geeft en leidt tot daadwerkelijke verbetering.